Hoe werkt het bestellen van een HR PDF pakket precies?

Welkom bij Made for Memories.
De online rouwkaartenshop speciaal ontwikkeld voor uitvaartbegeleiders die uniek en persoonlijk rouwdrukwerk zelf willen printen.

 • ✔  Online tool altijd en overal beschikbaar
 • ✔  Zeer gebruiksvriendelijk, geen speciale software nodig
 • ✔  Unieke collectie met wekelijkse update
 • ✔  Op elke moment van de dag download je de HR PDF
 • ✔  Snel, flexibel en transparant

Speciaal account uitvaartbegeleider

Als uitvaartondernemer maken wij een account (reseller account) voor je aan. Aan dit account kun je meerdere medewerkers hangen onder een eigen inlog. Zo kunnen jullie onder je eigen naam families begeleiden op een werkwijze die bij jullie past.

Families beheren

In je account vind je de tab ‘klanten beheren’. Hier maak je accounts voor je familie aan, vul je de gegevens in en kun je makkelijk in het account van de klant inloggen. 

Kaarten ontwerpen

Om een kaart voor de overledene te ontwerpen zijn er 3 opties:

 1. Maak de kaart voor de familie zelf op | Maak de kaart naar aanleiding van de briefing voor de familie op en stuur een proef PDF ter akkoord. Correcties pak je zelf op en tot de kaart akkoord is ben jij degene die het opmaak werk doet.
 2. Doe het samen | Maak zelf op wens van de familie een kaart en plaatst deze in de eigen collectie van de familie, zodra je de kaart van alle gegevens hebt voorzien. De familie kan dan in het eigen account de kaart bekijken en eventueel nog aanpassen of aanvullen met een eigen tekst of gedicht.
 3. Laat de families hun kaart kiezen en maken | Wanneer de familie zelf de kaart kiest en gaat maken hebben ze veel vrijheid. Ze kunnen de kaart in hun eigen account opslaan en bewerken en jij kunt hierin meekijken.

Is een kaart opgeslagen in de eigen collectie van jou of de klant, dan is het vanuit dit punt altijd weer bewerkbaar.

Tip: Ontzettend handig is het knopje KOPIE.

Is de kaart voor het afscheid gereed en wil je ook kaarten ter kennisgeving in dezelfde stijl? Maak een kopie van de kaart. Geef een duidelijke naam aan het ontwerp en jij hebt in een paar minuten meerdere versies van de kaart.

Hulp van het support team

We werken graag met jou als uitvaartondernemer samen om aan de wensen van je klant waar te maken. We bieden verschillende soorten hulp zoals het op maat maken van kaarten of aanpassen van foto’s. Wanneer je gebruik maakt van het DIY PLUS PAKKET is onze service inbegrepen.

Jij behoudt de regie

Middels jouw reseller account kun jij op een eenvoudige manier samenwerken met de familie. Je kunt een kaart opslaan in hun account op het moment dat je de kaart al van informatie hebt voorzien. Bijvoorbeeld de indeling van de dag van afscheid nemen, naam, geboorte en sterfdatum en correspondentieadres. De familie heeft dan de ruimte om te kijken welke aanhef of gedicht past. Of welke foto ze graag willen gebruiken in het ontwerp.

Zijn zij gereed? Dan kun jij de kaart weer oppakken en je eigen collectie opslaan zodat jij kunt ontzorgen door de bestelling te regelen.

Digitale proef

Is je ontwerp gereed? Maak als controle gebruik van de digitale proef PDF.

 • De digitale proef | Op elk moment kun je een digitale proef downloaden, kies eerst het formaat en ga dan terug naar DOWNLOAD PROEF PDF.

Support team Made for Memories

Mocht je hulp nodig hebben en we hebben geen afspraken gemaakt over het inzetten van ons team dan gelden onderstaande prijstarieven. Elke vraag beantwoorden we eerst met een prijsopgave en na akkoord pakken we de opdracht per omgaande op.

Uurtarief € 55,00 exclusief BTW

 • Opmaak van de rouwkaart in onze editor
 • Opmaak van een kaart in Indesign ivm afwijkend formaat
 • Photoshop retouches gemiddeld

Uurtarief € 75,00 exclusief BTW

 • Illustraties op maat
 • Photoshop retouches geavanceerd