Made for Memories is de portal waar je je rouwdrukwerk ontwerpt en eenvoudig de HR PDF download. Neem gerust contact met ons op.

Prijs per HR PDF

Rouwkaart

Wanneer je minder dan 10 downloads [rouwkaart] per maand af wilt nemen kies je voor de prijs per download van de rouwkaart. Een HR pdf van de rouwkaart kost € 65,00 inclusief BTW.

 

Kosten per uitvaart

Wil je in combinatie met de rouwkaart meerdere items downloaden om de totale communicatie rondom de uitvaart compleet te maken dan wordt het totaal aan PDF's een setprijs.

Setprijs per uitvaart

Rouwkaart + gedachteniskaartje € 95,00
Rouwkaart + kaartje samenzijn + gedachteniskaartje € 97,50
Rouwkaart + kaartje samenzijn + gedachteniskaartje + foto vergroting € 99,50

Houten kaartjes collectie

Bereken met de prijzencalculator op de productpagina van de kaart de totaalprijs. Er geldt een minimale oplage van 5 kaarten. We bieden een eerste proefdruk op echt berkenhout aan voor €2,50 en een tweede voor €4,95. Wij adviseren om altijd een proefdruk te bestellen voordat je de oplage bestelt. Een proefdruk laat je precies zien wat de kwaliteit is van ons drukwerk, het materiaal en natuurlijk jouw ontwerp.

Prijsstaffel / korting

Made for Memories maakt geen gebruik van kortingscodes of (tijdelijke) acties. Prijzen worden berekend aan de hand van de oplage per versie. Wij hanteren de volgende staffels: 5 - 49 kaarten,  50 - 99 kaarten, 100 - 199 kaarten en 200+. Hoe meer kaartjes, hoe lager de stuksprijs. Bereken met de prijzencalculator op de productpagina van de kaart de totaalprijs. 

Aan wat voor bedrag moet ik denken?

Waarschijnlijk heb je bovenstaande vraag aangeklikt, omdat je je aan het oriënteren bent op onze site. Leuk! De kostprijs van een kaartje wordt bepaald door een aantal factoren, namelijk: het formaat, het aantal stuks en de papierkeuze.

BTW

Alle genoemde prijzen zijn inclusief btw.

 

DIY PLUS PAKKET

Minimaal 10 uitvaarten per maand

Voor kaarten uit de reguliere collectie zijn de papiersoorten fotokaart, natuurkarton, zijdeglans en biotop in de prijs verwerkt. Bereken met de prijzencalculator op de productpagina van de kaart de totaalprijs.

Luxe papiersoorten

Onze luxe papiersoorten, ivory gold, oud-hollands en parelmoer hebben een toeslag van €0,10 tot €0,40, afhankelijk van het formaat. Met de prijscalculator op de productpagina van de kaart kan je de exacte prijs berekenen. 

Foliekaarten papiersoorten

Coated Karton en Linnen zijn speciaal gekozen papiersoorten waar de folie afwerking het mooist wordt. De papiersoorten zijn alleen te gebruiken en te kiezen voor kaarten die voorzien zijn van een folie afwerking. De extra kosten verschillen van €0,10 voor een kleine enkele kaart tot €0,40 voor een grote, dubbele kaart. Met de prijscalculator op de productpagina van de kaart kan je de exacte prijs berekenen.

Speciale papiersoorten

Naast de reguliere, luxe en folie papiersoorten, hebben we ook nog een aantal speciale materialen. Denk aan dik karton, berkenhout en kraft. Op deze pagina lees je er alles over.

 

Betalingsmogelijkheden

iDeal

Betaal snel en makkelijk met iDeal. Deze betaling wordt direct verwerkt zodat wij de bestelling in productie kunnen nemen.

Creditcard

Met MasterCard en Visa kun je gemakkelijk betalen. Deze betaling wordt direct verwerkt zodat wij de bestelling in productie kunnen nemen.

Mister Cash

Wij hebben een koppeling met Mister Cash. Je betaling komt direct binnen en we kunnen meteen de kaartjes gaan drukken.

Achteraf betalen (Klarna)

Achteraf betalen verloopt via onze partner Klarna. Deze betaaloptie kost €1,95. Klarna stuurt je een factuur per e-mail, zodra jouw bestelling is verzonden. Je kunt betalen wanneer het jou het beste uitkomt, binnen de betaaltermijn van 14 dagen. Wil je gebruik maken van Achteraf betalen dan vragen wij je alleen om je naam, adresgegevens, telefoonnummer en e-mailadres. Klarna stelt tijdens het bestellen vast of je achteraf kunt betalen en tot welk bedrag je een aankoop achteraf kunt betalen. Betaal je jouw rekening niet binnen 14 dagen na de ontvangst van de (Klarna) factuur, dan ontvang je een herinnering per e-mail. Betaal je daarna nog niet dan zal Klarna kosten in rekening brengen (deze zijn altijd voor jouw rekening). Heb je vragen over je betaling, neem dan contact op met de klantenservice van Klarna. Je kunt Klarna bereiken via: 020 – 80 82 852.

 

Gegevens op je factuur

Ons bestelproces is geautomatiseerd. Dat wil zeggen dat de factuur uit jouw bestelling gegenereerd wordt en wij hier geen handmatige handelingen aan hebben. Dit is snel voor jou als klant, maar ook correct als het gaat om gegevens. Wij kunnen deze niet aanpassen. De gegevens die je invult bij de bestelling, komen ook op je factuur te staan. Wil je jouw btw-nummer op de factuur? Vul deze dan in bij de extra adresregel in het bestelproces.

Factuur downloaden

Je kunt de factuur van jouw bestelling als PDF downloaden in je account. Ga naar ‘Bestellingen’, waar jouw bestelling(en) zichtbaar zijn. Aan de rechterkant van de bestelinformatie zie je een PDF-icoon staan. Door hierop te klikken, wordt jouw factuur gedownload!