Maak gebruik van de DIY portal voor uitvaartondernemers

Maak zelf, samen met je team en / of de familie eenvoudig al je rouwdrukwerk op in de online tool van Made for Memories.

DIY BASIC

Met behulp van onze templates maak je snel en eenvoudig, uniek en persoonlijk rouwdrukwerk. Met de DIY BASIC doe je dit helemaal zelf. Je hebt toegang tot je account, je ontwerpt het rouwdrukwerk en koopt de HR PDF per stuk.

DIY PLUS PAKKET

Met behulp van onze templates maak je snel en eenvoudig, uniek en persoonlijk rouwdrukwerk. Met het DIY BASIC PAKKET doe je dit helemaal zelf. Je kunt deelnemen aan het pakket vanaf 10 uitvaarten per maand.

DIY EXTRA PAKKET

Maak je gebruik van het DIY EXTRA PAKKET dan is het team van Made for Memories elke dag bereikbaar voor ondersteuning. Fotoretouches, hulp bij opmaak van de rouwkaart, omzetten naar andere formaten of het doorvertalen van een complete rouwhuisstijl.  Je kunt deelnemen aan het pakket vanaf 10 uitvaarten per maand.

Alles op een rijtje

Bereikbaarheid team Made for Memories

Bellen +3185 - 043 80 80 | info@madeformemories.nl

  • Maandag tot en met vrijdag van 9.00 tot 18.00 uur
  • Zaterdag enkel per e-mail
  • Zondag van 12.00 tot 17.00 uur

Gebruik van afbeeldingen Made for Memories

De afbeeldingen die we hebben toegevoegd in de collectie en in de beeldbank mogen enkel gebruikt worden in de PDF die gedownload wordt. Het is niet toegestaan afbeeldingen op te slaan in een eigen beeldbank om deze later te gebruiken in andere publicaties.

Een eigen pagina met collectie kaarten 

Als uitvaartondernemer ken je de behoefte van de familie. Wil je een collectie kaarten maken vanuit eigen expertise die je graag wilt delen met de familie waar je het afscheid voor regelt dan kun je een eigen ondernemerspagina laten inrichten door Made for Memories. Deze pagina kunnen wij voor je inrichten met een eigen logo, telefoonnummer, tekst en eigen collectie kaarten. De kosten voor het inrichten van de pagina is afhankelijk van je wensen. Informatie kun je opvragen via leonne@sparkles.io | Aanvraag eigen collectiepagina. Je accountmanager zal contact met je opnemen.

Aankoop PDF pakket met digitale versie

Heb je het ontwerp samen met de familie online in onze ontwerptool gemaakt dan kun je het PDF pakket bestellen. Het pakket bestaat uit verschillende versies zodat er altijd een keuze is op welke manier je het drukwerk wilt printen. Met of zonder snijtekens, met of zonder witrand mocht je niet aflopend willen of kunnen printen. Ook wordt er een PDF toegevoegd in een mindere resolutie zonder hoek en sijtekens die je mag delen met de familie.

Studio met DTP & Ontwerp DIY PLUS PAKKET

We willen je ontzorgen! En een bijdrage leveren aan mooie herinneringen in tijden van verdriet. Hoe we dat kunnen? In onze studio werken we met vormgevers en DTP’ers die elke dag kaarten vormgeven en luisteren naar de wensen van de familie. We zijn elke dag bereikbaar om je te helpen daar waar nodig is wanneer je gebruik maakt van DIY PLUS Pakket. Mocht je toch onze expertise nodig hebben en je hebt geen PLUS PAKKET dan zullen we je vraag eerst beantwoorden met een offerte. Ben je akkoord dan sturen we een betaalverzoek die je akkoord dient te geven.