Op deze pagina vind je alle informatie rondom onze bereikbaarheid, productie en levering op feestdagen in 2022. Neem bij vragen contact met ons op.

Bevrijdingsdag | donderdag 5 mei

We zijn bereikbaar van 09.00 - 18.00 uur. Op Bevrijdingsdag gaan er geen kaarten in productie. Bestel je op woensdag vóór 17.00 uur? Dan wordt je bestelling woensdag nog geproduceerd en verzonden (met levering op donderdag / vrijdag). Bestel je tussen woensdag 17.00 uur en vrijdag 17.00 uur? Dan wordt jouw bestelling op vrijdag geproduceerd en verzonden. Pakket onderweg? Raadpleeg je track en trace voor de status van de bezorging.

Let op | vrijdag 6 mei

Op deze vrijdag is de besteldeadline eenmalig om 15.00 uur in plaats van 17.00 uur. Houd hier asjeblieft rekening mee bij het bestellen, zodat je kaarten vrijdag nog gedrukt en verzonden worden.

Hemelvaart | donderdag 26 mei

We zijn bereikbaar van 12.00 - 18.00 uur. Op Hemelvaartsdag gaan er geen kaarten in productie en wordt er ook niks geleverd door PostNL / DHL. Bestel je op woensdag vóór 17.00 uur? Dan wordt je bestelling woensdag nog geproduceerd en verzonden (met levering op vrijdag / zaterdag). Bestel je tussen woensdag 18.00 uur en vrijdag 17.00 uur? Dan wordt jouw bestelling op vrijdag geproduceerd en verzonden. Pakket onderweg? Raadpleeg je track en trace voor de status van de bezorging.

Pinksteren | zondag 5 en maandag 6 juni

We zijn beide dagen bereikbaar van 12.00 - 18.00 uur. Tijdens Pinksteren gaan er geen kaarten in productie en wordt er ook niks geleverd door PostNL / DHL. Bestel je op vrijdag vóór 17.00 uur? Dan wordt je bestelling vrijdag nog geproduceerd en verzonden (met levering op zaterdag / dinsdag). Bestel je tussen vrijdag 17.00 uur en dinsdag 17.00 uur? Dan wordt jouw bestelling op dinsdag geproduceerd en verzonden. Houd bij kaarten met een luxe afwerking rekening met een langere levertijd. Pakket onderweg? Raadpleeg je track en trace voor de status van de bezorging.